**Meneer Beer…meer dan een toffe peer en… rockende Woeste Wolven**

Op dinsdagmiddag tijdens de krokusvakantie trok ik met mijn curieuze-neuzekes enย met de collegaatjes (lees maar gerust vrienden) van mijn schooltje naar de Wiek (CC Zele). Een vrolijke bende kleine en grote “kindjes” waren klaar om te genieten van het optreden van Meneer Beer en de Woeste Wolven. Een muzikale voorstelling van theater Tieret en de topmuzikanten van Walrus (zag ik daar ook Hooverphonic en Yevgueni op de affiche ;)). Op voorhand wisten we niet direct aan wat we ons moesten verwachten dus we stonden open voor alles…

En deze voorstelling is echt meer dan gewoon alles!!! Ik durf volmondig zeggen dat deze voorstelling รฉรฉn van de betere kindervoorstellingen was die ik ooit al heb gezien ( en dat zijn er toch wel heel wat). Van zodra het licht uitging tot het weer aanging waren we aan het shaken, lachen, dansen, gniffelen…
Je valt bij deze voorstelling van de ene magische muzikale verbazing in de andere! En mama’s die Woeste Wolven…die mogen er best wel wezen ๐Ÿ˜‰ Awoe-hoe! Oh ja, lieve papa’s er zijn ook konijntjes op het podium aanwezig ๐Ÿ™‚ En die acteren ook echt geweldig!!!

Nee…alle gekheid op een stokje…deze voorstelling rockt!! Soms moest ik ook zelf bijna een traantje wegpinken bij de prachtig liedjes die werden opgevoerd of wou ik mijn kleine curieuze-neuzekes een klein beetje dichter bij me trekken! Het verhaal heeft voor ieder wat wils, voor peuters, kleuters, tieners, pubers tot grote volwassen juffen – mama’s – tantes – oma’s (die toch wel nog ook wel best jong van geest en hart zijn ๐Ÿ˜‰ )

“Eduard Jan Casimir, de grasparkieeeeeeeeeet, Wij zijn de Woeste Woeste wolven, Dompietiedelieeeeeeeeeeer, protjes, Ahaha Ahaha Ahaha hahahaaaaaaaaaha, ….de liedjes zitten stuk voor stuk nog in mijn hoofd” (zalig cd’tje trouwens!!!)

Meneer Beer en de Woeste Wolven!!

Achteraf in de foyer van de Wiek was iedereen het er over eens (bij de juiste cola en pannenkoek ๐Ÿ™‚ ) Deze voorstelling smaakt naar meer!! ๐Ÿ˜Ž ย Zo, mocht de voorstelling nog ergens in jouw buurt spelen…dan kan ik alleen maar zeggen: ga eens kijken ๐Ÿ˜‰ !! En dan sluit ik nu graag af met een welgemeende en oprechte bosgroet ๐Ÿ˜‰

 

 

Deze vind je misschien ook wel leuk...

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.